Besøger

Velkommen som besøger til LabDays Copenhagen 2024

Messen afvikles fra onsdag den 4. til torsdag den 5. september i K.B. Hallen

K.B. Hallens adresse


Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg


LabDays  2024 afvikles, som noget nyt, i den nye K.B. Hal på Frederiksberg.
                                        

Åbningstider


Onsdag den 4. september fra kl. 09.00 - 16.00

Torsdag den 5. september fra kl. 09.00 - 16.00


Besøgerregistrering


Alle besøgende skal lade sig registrere, når de besøger LabDays Copenhagen 2024. Og det er gratis at besøge messen.


Du kan enten pre-registrere på denne hjemmeside (se menu knappen herover). Når du pre-registrere dig, så kan du printe din adgangsbillet ud med det samme. Det er vigtigt at du medbringer din adgangsbillet, når du kommer til messen. Vi scanner således din billet, når du går ind på messen.


Alternativt kan du også registrere dig i indgangen til messen, hvor der er PC'ere og medhjælpere til at hjælpe dig med registreringen og få din adgangsbillet.

Offentlig transport - benyt rejseplanen.dk herunder


S-tog


Stationen K.B. Hallen (Linje F) ligger 100 meters gang fra K.B. Hallen. Stationen Peter Bangs Vej (Linje C) ligger 700 meters gang fra K.B. Hallen.


Metro


Nærmeste station er Flintholm, hvorfra Linje F kører til K.B. Hallen på få minutter.


Bus


Linje 9A stopper ved Sønderjyllands Allé, 200 meter fra K.B. Hallen.


Parkering/i egen bil


Der er et begrænset antal parkeringspladser i arealet foran KBH. Disse kan benyttes ved betaling med følgende Parkerings Apps: EasyPark samt APCOA Flow. Her kan du også benytte de parkeringsautomater der er sat op på pladsen foran K.B. Hallen. Prisen i parkeringsautomaterne er 20,- kr. i timen, og der kan betales med gængse kreditkort samt via MobilPay.


På vejene lige over for K.H. Hallen (på den anden side af Peter Bangs Vej) er der en masse parkeringsmuligheder. Kør ned af Adolph Ditlev Jørgensens Vej og find nærmeste parkeringsplads. Du kan betale ved at bruge følgende parkerings Apps: EasyPark, ParkMan, ParkOne, OK samt APCOA Flow. Og når du har betalt, så gå de 50 – 200 meter over til hovedindgangen til K.B. Hallen.   


Garderobe


Vi har etableret en garderobe i kælderetagen til forhallen i selve K.B. Hallen. Man skal blot benytte trapperne en etage ned, hvor garderoben så er. Garderoben er bemandet, og det er gratis at benytte garderoben.