Besøger

Besøgende på LabDays Aarhus 2021

Velkommen til LabDays Aarhus afvikles fra onsdag den 15. til torsdag den 16. september 2021 i Aarhus Congress Center.Aarhus Congress Centers adresse


Margrethepladsen 5, 8000 Aarhus


LabDays Aarhus 2021 afvikles i den eksklusive kongreshal iAarhus Congress Center; og man kommer til udstillingshallen ved at gå ind i den glasoverdækkede korridor. Der er således indgang i begge ender; men det nemmeste er at benytte indgangen til højre for Radisson Blu hotellet.


Åbningstider


Onsdag den 15. september fra kl. 09.00 - 16.00 

Torsdag  den 16. september fra kl. 09.00 - 16.00


Besøgerregistrering


Alle besøgende skal lade sige registrere, når de besøger LabDays Aarhus 2021. Og det er gratis at besøge messen. 


Du kan enten pre-registrere på denne hjemmeside (benyt menuknappen neden for) - Når du pre-registrere dig, så kan du printe din adgangsbillet ud med det samme. Det er vigtigt at du medbringer indgangsbilletten når du kommer til messen, så vi kan scanne billetten når du går ind. Alternativt kan du også registrere dig i indgangen til messen, hvor der er PC'ere og medhjælpere til at hjælpe dig med registreringen. 

Parkering


ACC har et stort parkeringsanlæg lige foran indgangen til centret. Parkeringsanlægget har en kapacitet på 1.100 pladser og har døgnåbent.


I midten af sommeren indgår Scandinavian Congress Center, som administrerer alle parkeringspladserne, en ny aftale med en ny parkeringspartner. Og derfor kender ACC endnu ikke de nøjagtige vilkår for parkeringen når vi kommer fra til september måned 2021. Så de priser der nævnes neden for, er de priser der var gældende med den hidtidige ordning.


Indkørsel til anlægget foregår via Thomas Jensens Alle, Skt. Nicolaus Gade (ved Føtex) eller fra bagsiden af huset via Sonnesgade.


Som besøgende foregår købet af din parkeringsbillet således:

Du trækker din parkeringsbillet i automaterne på P-pladsen. Når du kører ud fra P-pladsen, indsætter du din P-billet i maskinen hvorefter den oplyser hvad prisen for din parkering er. Herefter betaler du med dit kreditkort. Man betaler 5 kr. inkl. moms pr. påbegyndt 15 minutter – det svare til 20,- kr. inkl. moms pr. time. Maks pris pr. døgn er 250,- kr.


Garderobe


Vi har etableret en garderobe lige i indgangspartiet til udstillingshallen; man skal blot benytte trapperne en etage ned hvor garderoben så er. Garderoben er bemandet, og det er gratis at benytte garderoben. 


Aarhus Congress Center dannede rammerne for LabDays Aarhus 2021

Media Partner:

Dansk-Kemi Logo
techmedia

 Congress Partners:

DL-F logo

Also conducted by J.B. Exhibitions:

Logo LabDays 7-8 2022 COPENHAGEN GB 300x100 m skyline S (1)
Logo LabDays 6-7 2022 STOCKHOLM SV 300x100 m skyline GB