Testimonials 2021

Derfor udstiller vi på LabDays Aarhus 2021

Sales Zone Director Camilla Piil, Eppendorf Nordic


"Eppendorf har deltaget på LabDays messerne i de sidste mange år; og vi er naturligvis også at finde på den kommende LabDays Aarhus 2021. Vi glæder os til messen og ikke mindst til at møde det danske lab publikum."

Halfdan Beck, Fields Automation Specialist, Tecan Nordic


”We have participated at the LabDays fairs in Denmark for many years; so we will also take part in the upcoming fair in Aarhus. We look forward to meeting the Danish audience face-to-face after a long period characterized by the covid situation”.

Manager Michael Høj, Metrohm Nordic


“Vi har sagt JA TAK til udstille ifm. LabDays Aarhus 2021, og det er anden gang vi er med i Aarhus. Vi er repræsenteret i hele verdenen og har 30 medarbejdere i Norden heraf 7 i Danmark. Vi leverer bl.a. titratorer, HPLC-IC, NIR og Raman udstyr samt løsninger til on-line analyser, og vi ser frem til at møde publikum på LabDays Aarhus 2021 i september måned.”

Administrerende direktør, Sune Rørbæk, Busch Vakuumteknik A/S


"Vi er en af verdens største producenter af vakuumløsninger, og repræsenteret i mere end 42 lande.
Vi har valgt at udstille på LabDays Aarhus 2021 for at møde vores kunder face-to-face og få en god dialog om hvordan vi kan hjælpe dem med deres udfordringer eller projekter."

Marketing Coordinator My Cinthio, LABEX of Scandinavia


”Vi er specialiseret i systemløsninger til kvalitetssikring, diagnostisk analyse og produktion til blodbanker, kliniske laboratorier, biotech- og medicinalindustrien. Vi har valgt at deltage på LabDays Aarhus 2021 i Aarhus Congress Center, og vi glæder os til at møde de besøgende face-to-face.”

Salg og marketing Maiken Eriksen, Ampliqon


"Vi producerer og forhandler PCR enzymer og laboratoriereagenser og er lokaliseret i Odense. Vi har som noget nyt valgt at deltage på LabDays Aarhus messen, så vi glæder os til vores premiere på LabDays messen til september i Aarhus Congress Center."

Salgs- og marketingkoordinator Sofie Krabbe, Teknologisk Institut


"Vi har som noget nyt tilmeldt os LabDays Aarhus 2021, idet vi gerne vil ud og møde vores kunder og blive klogere på deres fremtidige behov inden for kalibrering og digitaliseret måleteknik. Vi glæder os til at møde publikum og fortælle mere om vores forskellige ydelser og udviklingsprojekter." 

CEO Johan Jönsson, InnoGUARD AB


"We innovate LabTech and MedTech products and integrate them in existing and new laboratories. We have participated at Swedish LabDays a couple of times, which have given us the appetite to also participate at the upcoming LabDays fair in Aarhus. We really look forward to meet the Danish audience and present our exciting products and services at Aarhus Congress Center in September."

Key Account Manager Torben Rahbek, Apodan Nordic


"Vores hovedaktivitet er udvikling, produktion og salg af farmaceutisk emballage. Vi sælger over hele verden, men som dansk selskab er vores fokus på det nordiske marked. Og det er en af årsagerne til at vi har valgt at få en stand på LabDays Aarhus 2021. Vi glæder os til at møde såvel nye som nuværende kunder på LabDays Aarhus 2021." 

Direktør Jørgen Overgaard, Fooddes A/S


"Vi er leverandør i fødevaresikkerhed og har i de sidste fire år deltaget på LabDays messen. Så vi vil naturligvis også være at finde på LabDays Aarhus 2021, hvor vi igen deler stand med vores faste samarbejdspartner 3M. Vi glæder os til september, og til at møde de mange besøgende i Aarhus."

Service and Sales Manager Morten Thorslund, Shimadzu Danmark


"Japanske Shimadzu har nu etableret eget selskab i Danmark med hovedkontor i Ballerup. Som et led i vores go-to-market strategi har vi derfor valgt at få en stand på LabDays Aarhus 2021. Nu glæder vi os til at mødes med lab publikummet i Aarhus, og fortælle mere om hvordan vores udstyr og services kan hjælpe vores kunder."

Operations Manager Tim Stjernberg, Fameco Nordic ApS


"Vi er en af Europa's ledende firmaer inden for avanceret renovering af laboratorie- og medicinsk udstyr, og har været på det danske marked i adskillige år. Vi har valgt at deltage på LabDays Aarhus 2021, hvor vi glæder os til igen at kunne mødes med de mange besøgende oven på et år præget af corona nedlukningen."

Media Partner:

Dansk-Kemi Logo
techmedia

 Congress Partners:

Bio People Logo beskåret
DL-F logo

Also conducted by J.B. Exhibitions:

NY DATO Logo LabDays 1-2 2021 STOCKHOLM GB 3000x1000 L skyline
Logo LabDays 7-8 2022 COPENHAGEN GB 300x100 m skyline S (1)