Testimonials 2020
Bio People Logo
Dynamostol Logo
Phenomenex Logo
Bimos logo
3M Logo
Proteintech Logo
Hamilton Robotics Logo
Flow Robotics Logo
Greater CPH Life Science Logo
Histolab Logo
Omni Process Logo
Pekema Logo
Pfeiffer Vacuum Logo
Promega Logo
Leco logo
Frisenette Logo
Sciex Logo
Alflow logo
Buhl & Bønsøe Logo
D-S Sikkerhedsudstyr Logo
Dacos Logo
Dansk Kemi Logo
Dansk Laborant Forening Logo
DFM Logo
Nordic BioSite Logo
Fameco logo
Drifton Logo
Ergotec Logo
Eupry Logo
LABsupport Logo
LGC Standards Logo
MD Scientific Logo
Fooddes Logo
oleinitec
Miele Logo 2

Derfor udstiller vi på LabDays CPH 2020

Birgitte Karlskov, Sales Manager Saveen & Werner


"Vi har valgt at reservere en stand på den kommende LabDays Copenhagen messe. Vi har med tilfredshed deltaget på LabDays messerne i København lige siden starten i 2014; så vi er naturligvis også at finde på den kommende messe i Øksnehallen. Vi har en bred vifte af produkter inden for instrumenter, glas, plast og kemi som vi ser frem til at præsentere i København til september."

Martin Storm Marum, Director Life Science, KEN Hygiene Systems


"Laboratoriemarkedet har været et indsatsområde for KEN, og vi har bl.a. lanceret en lang række nye produkter til specifikt brug i laboratorierne. Som en led i vores satsning har vi valgt at deltage på LabDays Copenhagen 2020; så vi ser på alle måder frem til præsentere alle vores spændende nyheder til september i København".

Marek Danielewicz, ph.d., CEO & Owner MD Scientific


"Vi har salg og service af laboratorieudstyr, tilbehør samt software til danske (og skandinaviske) virksomheder, hospitaler og universiteter. Vi har fast deltaget på LabDays messerne både i Aarhus og København, og vi er naturligvis også at finde på den kommende messe i Øksnehallen, hvor vi glæder os til at præsentere vores nyeste produkter."

Petter Holmström, Product Manager Lab. Omni Process AB


"We participated at the Swedish LabDays fair in Stockholm, organized by J.B. Exhibitions, last year; and we were quite satisfied with the fair and the opportunities it provided us. And that is why we now have choosen to book a stand at LabDays Copenhagen 2020 in the Øksne hall. We look forward to meet the Danish lab audience and present ours lab products and services in September."

Mette Linding Nygaard, Teamleader, Krüger A/S (ELGA Lab Water) 


"Krüger har ikke deltaget på de danske labmesser i de sidste par år, idet vi har været repræsenteret af vores forhandler. Her i 2020 har vi igen valgt at været repræsenteret "på egen hånd", så vi har reserveret en stor stand på LabDays Copenhagen 2020, og vi glæder os til igen at få den direkte dialog med vores brugere i Øksnehallen til september."

Ulla Helt Laursen, Area Manager Denmark Nordic Biosite ApS


"Vi har over 20 års erfaring samt en platform med over 4 millioner innovative produkter til forskning og diagnostik. Vi synes at LabDays messerne er et rigtig godt forum at møde vores brugere og kunder face-to-face; og derfor har vi også sagt Ja Tak til at deltage på den kommende messe i København." 

Therese Vallstedt, Nordic Marketing and Communication Manager Mettler-Toledo A/S


"Vi er en førende global producent af præcisionsinstrumenter og tjenester til brug i laboratorier og ved fremstilling. Vi har fast været udstiller på LabDays messerne i København; og vi vil naturligvis også være at finde på den kommende LabDays messe i København. Så vi ser frem til september måned, hvor vi skal præsentere vores nyheder til det danske publikum."

Sue Burgess, Communications Specialist Molecular Devices Ltd.


"We provide our customers with innovative bioanalytical solutions for protein and cell biology in life science research, pharmaceutical and biotherapeutic development. We have been at the Scandinavian market for many years, so we have also participated at most of the LabDays fairs in Denmark. So we will also be among the exhibitors at the next fair this autumn in Copenhagen; and we look forward to present our products and services from the 2 to the 3 September in the Øksne hall." 

Lis Søderholm, Marketing Manager Miele Professional


"Hos Miele Professional har vi specialiseret os i rengørings- og desinfektionsmaskiner til brug i industri- og universitetslaboratorier. Vi har i de sidste flere år udstillet på LabDays-messerne, både i Århus og København. Vi oplever, at det er et godt forum at møde vores brugere i - specielt når man som os gerne vil demonstrere sine produkter "hands-on". Derfor er vi også at finde på LabDays Copenhagen til efteråret, hvor vi byder alle velkomne på vores Miele-stand." 

Anders Hunniche, Area Sales Manager – Pharma & Biotech, hos Alflow Scandinavia A/S


”Vi har valgt at gå med på LabDays Copenhagen for første gang. Da vi gik på messen sidste år kunne vi se et match ift. deltagere og vores produktprogram og services, og derfor er vi med i år. Hos Alflow hjælper vi vores kunder til optimerede single-use løsninger inden for Life-science-, Biotek- og laboratorie-segmentet. Vores ambition er at gøre det nemt for vores kunder, bl.a. gennem vores innovative produkter og service, der skal hjælpe dem med at spare tid og penge. Vores program af single-use produkter omfatter bl.a. kundetilpassede løsninger, slanger, fittings, pumper, flasker, ventiler, poser samt svejsere og sealers til single-use plastslanger. Vi glæder os til september måned, hvor vi krydser fingre for mange besøgende på vores stand i Øksnehallen."

Media Partner:

Dansk-Kemi Logo
techmedia

 Congress Partners:

Bio People Logo beskåret
DL-F logo
LSB Logo

Also conducted by J.B. Exhibitions:

Logo LabDays 15-16 2021 Aarhus GB 300x100
Logo LabDays 6-7 2021 Stockholm GB 300x100

  CONTACT US

 PHONE

 SOCIAL MEDIA

    J.B. Exhibitions ApS

   Svogerslevvej 6

   DK-2700 Brønshøj

   Denmark

  Jesper +45 21.27.08.14

   Bo +45 20.33.33.16