Testimonials

LabDays Copenhagen 2020The Øksne hall in Copenhagen

2th - 3th of September 2020

Derfor deltager vi på LabDays Aarhus 2019


"Vi har fast været udstiller på LabDays messerne, og det har vi været rigtig godt tilfredse med, så vi er naturligvis også at finde i Aarhus til september.

Vi planlægger at lave et seminar parallelt med messen, sammen med vores partner fra Sciex, så vi har en ekstra grund til at glæde os til september. Phenomenex er eksperter indenfor overfladekemi, polymer- og silica partikel-teknologi, proceskemi og udstyr, kolonne hardware og nye pakningsmetoder og er idag repræsenteret i mere end 26 lande".

Sven Josefsson Phenomenex ApS


"Som det fremgår af vores navn er vi hjemmehørende i Aarhus, og derfor har vi fast deltaget på LabDays messen i Aarhus Congress Center. Vi er en familiedrevet virksomhed, der i mere end 50 år har leveret laboratorieudstyr og forbrugsvarer til kunder i hele landet. Vi udvider løbende vores produktudvalg, og glæder os til at præsentere de nye tiltag for vore kunder. Udover de mange produkter fra vore leverandører, producerer vi også automatiseringsudstyr, som er tilpasset vore kunders behov, med fokus på ergonomi og optimering. Vi ser frem til at mødes med de besøgende på LabDays messen og høre hvordan vi kan hjælpe dem i deres daglige arbejde i laboratoriet". 

Pia Laursen
Mikrolab Aarhus A/S


"Vi leverer filtre, filtreringsudstyr samt glas- og plast- forbrugsmaterialer til laboratoriebrug - og begår os specielt inden for følgende industrier: Farmaceutiske og kemiske industri, levnedsmiddelindustrien, hospitalsvæsenet og ikke mindst på miljø-, life science og forskningslaboratorier. Vi er igen med på LabDays messen i Aarhus, og vi glæder os til at byde gæsterne velkommen på vores stand nr. 83, som ligger i hjørnet modsat indgangen, som sidst i 2017". 

Henrik Fjeldgaard
Frisenette ApS


"Vi har måleudstyr til næste alle brancher, og herudover har vi kalibrering, afvikler kurser samt yder service & support til vores kunder. Vi deltog på LabDays Copenhagen for den første gang sidste år, og det var vi godt tilfredse med. Så nu har vi også valgt at deltage på LabDays Aarhus til september; hvor vi glæder os til at præsentere vores produkter og services for de besøgende i Aarhus Congress Center". 

Pia Lychau Lauritsen

Buhl & Bønsøe A/S 


"I forskningsverdenen, på industri- og kvalitetslaboratorier samt fødevarelaboratorier indgår gasser som en vigtig og uundværlig faktor i analysearbejdet. Og vi har erfaret at mange fra denne målgruppe kommer på LabDays messerne; så derfor har Strandmøllen igen valgt at deltage på LabDays Aarhus. Vi glæder os til at byde alle velkomne på vores stand den 11. - 12. september".

Maibrit Aistrup

Strandmøllen A/S


"Vi har været fast udstiller på LabDays messerne med stor tilfredshed; og i Aarhus står vi lige i indgangen og byder alle velkomne. Vi har en lang historik, idet vi startede i 1946 og har siden hen opkøbt ikke mindre en 4 virksomheder. Vi har et kæmpe udvalg af steril & renrums produkter, arbejdshandsker samt div. sikkerhedsudstyr i form af øjenværn, høreværn osv. Og vi glæder os til at præsentere vores store sortiment til de besøgende på LabDays Aarhus til september". 

Jan Selchau

ICM Safety A/S


"Vi er et globalt firma der er førende inden for LIMS & ELN løsninger på det nordiske marked. Vi glæder os til september i Aarhus, hvor vi vanen tro deltager på LabDays Aarhus messen, som vi gennem årene har været rigtig glad for at deltage på. Det er en oplagt mulighed for at mødes faces to faces med vores eksisterende kunder samt andre der er interesseret i vores produkter og løsninger."

Jørn Christensen

LabWare Nordic


"Vi har deltaget fast på LabDays Aarhus, lige siden starten i 2015. Og det skyldes bl.a. at vi har mange kunder inden for laboratorierne hos fødevareproducenter i hele landet. Vi tilbyder mange løsninger til at automatisere og effektuere analyseprocesser på fødevare området, og vi glæder os til at vise nogle af nyhederne inden for dette felt på LabDays Aarhus 2019."

Claus Jes Petersen

FOSS Nordic


"Hos TAWI er vi specialister i løfteudstyr til næsten alle industrier. Vi har løsninger som netop opfylder de krav medicinal og kemikalieindustrien stiller i hele produktionslinjen. Vi er bosiddende i Risskov, så man kan sige, at LabDays Aarhus foregår på ”vores hjemmebane". Vi har tilmeldt os LabDays messen for første gang og vi glæder os til at vise vores løfteudstyr til den danske lab branche til september."

Søren Skriver Nielsen

TAWI DANMARK A/S

Benjamin Smiszek

BÜCHI Labortechnik

Gitte Nielsen

Eppendorf Nordic

Mie Parby Pedersen

Food Diagnostics

Thomas Busch

Nordic Biolabs

Petra Vainio

TATAA Biocenter

Steen Sørensen

SikrePrøver

Marek Danielewics

MD Scientific

LGC Standards

Nina Hauerberg

Drifton A/S

Erik Kaysø

Labsupport

Sarah Piper

Molecular Devices Ltd.

Ulla Helt Laursen

Nordic Biosite

Birgitte Karlskov

Saveen & Werner

Therese Vallstedt  

Mettler-Toledo

"BÜCHI er et verdensdækkende firma med næsten 80 år på bagen. Vi har øget vores indsats på det danske marked; hvilket bl.a. gjorde at vi deltog på LabDays Copenhagen her i år. Det var vi særdeles tilfredse med, så vi har nu også sagt ja til LabDays Aarhus 2019, og det glæder vi os til."

”Som kundeansvarlig for Jylland og Fyn glæder jeg mig altid til LabDays i Aarhus. Det er altid en stor fornøjelse at invitere nye og eksisterende kunder indenfor på vores stand for at præsentere vores nyeste instrumenter og forbrugsvarer til laboratorier. Derfor er vi selvfølgelig at finde på LabDays Aarhus 2019.”

”Vi er specialister indenfor fødevaresikkerhed og vi samarbejder med virksomheder på tværs af hele Danmark. Derfor har vi fast en stand på LabDays, både i Aarhus og København, hvor vi møder mange af vores kunder.”


"Vi har mange kunder i Danmark; og vi sætter pris på at mødes face to face og ha en nær dialog. Og derfor har vi deltaget på de danske laboratoriemesser i de sidste mange år; og vi glæder os allerede til at ses med resten af branchen på LabDays Aarhus 2019." 

"This is the first time we participate at the LabDays fair in Denmark and we are very excited to show our services and products within RT-qPCR, digital PCR and next-generation sequencing research to the Danish market"

"Vi deltog for første gang på Aarhus messen i 2017, og det var vi godt tilfredse med. Så derfor har vi nu valgt at tilmelde os på LabDays Aarhus 2019. Og i sagens natur glæder vi os til at hilse på gamle og nye kunder fra Vest Danmark".

"Vi har været med helt fra starten i 2015 på LabDays messen i Aarhus. Og det har vi været godt tilfredse med. Så vi har også sagt JA TAK til den kommende messe til næste år, hvor vi glæder os til at vise alle vores nyheder frem". 

“We have participated at LabDays Aarhus from the start in 2015 and we are very satisfied with the results of the fair. We will exhibit again at the next LabDays Aarhus 2019 to present our broad range of analytical reference materials. More information about our products and services can be found at www.lgcstandards.com. We look forward to meet all our customers.”

"Vi har et stort udvalg af pumper, slanger, pipetter, glasvarer, magnetomrører og udstyr til laboratoriebranchen, og vi har fast deltagelse på LabDays messen i Aarhus, idet det er en god platform til at mødes face-to-face med vores kunder fra Vest Danmark. Og derfor er vi naturligvis også med, når messen åbner dørene til september måned næste år".

"Labsupport leverer & servicerer instrumenter til den danske laboratoriebranche; og herudover har vi bl.a. agenturet på Savillex. I sagens natur har vi en stor berøringsflade med branchen; og derfor deltager vi på LabDays Aarhus. Sidst, i 2017, var vi rigtig tilfredse med kvaliteten af de besøgende. Og det er nemt for vores jyske publikum at komme til messen, med den centrale placering i Aarhus."

"We are a global company and we have a local team in the Danish region. Our colleagues are familiar with the market and the laboratory fairs in Denmark. We have participated at the LabDays fairs for many years, and next year in Aarhus will be no exception. We are looking forward to meeting our customers again at the Scandinavian Congress Center in Aarhus in September 2019". 


"Vi har valgt at deltage på den kommende LabDays messe i Aarhus, fordi vi synes at det er et godt forum at møde sine kunder i; samt et godt sted at få nye kunder. Vi har over 2 millioner produkter inden for Antistoffer, ELISA, Proteiner  og reagenser til Molekylærbiologi - og vi glæder os til at præsentere det nyeste inden for vores område." 

"Vi har udstillet på LabDays Aarhus lige fra starten i 2015; og det er vi været særdeles tilfredse med. Derfor har vi også sagt ja tak til dette års messe i september måned. Oprindeligt er vi et svensk firma, men vi har efterhånden været mange år på den danske marked med en bred vifte af produkter inden for instrumenter, glas, plast og kemi og det glæder vi os til at præsentere i Aarhus."

"Mettler-Toledo er en af de større spillere inden for præcisionsinstrumenter og serviceydelser på det nordiske marked; og derfor har vi valgt at deltage på LabDays Aarhus 2019. Vi er specielt glade for det store konferenceprogram; som skulle være en garant for at mange i vores målgruppe besøger messen".

"We are a family owned company founded in Glasgow (Scotland) in 1997; and we have almost 500 employees worldwide. Peak Scientific is a leading innovator in the design, manufacture and support of high performance gas generators for analytical laboratories. We will participate for the first time at LabDays Aarhus, and are very excited to present our products to the Danish market in September".

Carrie Slaven

Peak Scientific Instruments Ltd. 

Theis Dræberg

D-S Sikkerhedsudstyr A/S

"Vi er total leverandør af sikkerheds- og beskyttelsesudstyr, og producerer selv en del af vores sortiment. Vi er et jordnært firma med mere end 70 års erfaring bag os; så vores Sikkerhedskonsulenter har et virkeligt solidt grundlag til at rådgive kunderne. Vi ser alle frem til september måned, hvor vi på LabDays Aarhus vil præsentere hele vores store sortiment".

"Vi er repræsenteret i alle de nordiske lande og tilbyder et bredt produktsortiment med en lang række analytiske instrumenter og laboratorieudstyr inden for analytisk kemi. Vi glæder os til at møde de mange besøgende på LabDays Aarhus, hvor vi nu deltager for anden gang". 


Ulrika Lundgren

L.A.B. Analytical Nordic

LabDays is organized by J.B. Exhibitions ApS  -  Svogerslevvej 6 -  DK - 2700 Brønshøj   -  P: +45 2033 3316 or P: +45 2127 0814