Testimonials

LabDays Aarhus 2019

Scandinavian Congress Center - Aarhus

11th - 12th of September 2019

Derfor deltager vi på LabDays Aarhus 2019

Benjamin Smiszek

BÜCHI Labortechnik

Gitte Nielsen

Eppendorf Nordic

Mie Parby Pedersen

Food Diagnostics

Thomas Busch

Nordic Biolabs

Petra Vainio

TATAA Biocenter

Steen Sørensen

SikrePrøver

Marek Danielewics

MD Scientific

LGC Standards

Nina Hauerberg

Drifton A/S

Erik Kaysø

Labsupport

Sarah Piper

Molecular Devices Ltd.

"BÜCHI er et verdensdækkende firma med næsten 80 år på bagen. Vi har øget vores indsats på det danske marked; hvilket bl.a. gjorde at vi deltog på LabDays Copenhagen her i år. Det var vi særdeles tilfredse med, så vi har nu også sagt ja til LabDays Aarhus 2019, og det glæder vi os til."

”Som kundeansvarlig for Jylland og Fyn glæder jeg mig altid til LabDays i Aarhus. Det er altid en stor fornøjelse at invitere nye og eksisterende kunder indenfor på vores stand for at præsentere vores nyeste instrumenter og forbrugsvarer til laboratorier. Derfor er vi selvfølgelig at finde på LabDays Aarhus 2019.”

”Vi er specialister indenfor fødevaresikkerhed og vi samarbejder med virksomheder på tværs af hele Danmark. Derfor har vi fast en stand på LabDays, både i Aarhus og København, hvor vi møder mange af vores kunder.”

 

"Vi har mange kunder i Danmark; og vi sætter pris på at mødes face to face og ha en nær dialog. Og derfor har vi deltaget på de danske laboratoriemesser i de sidste mange år; og vi glæder os allerede til at ses med resten af branchen på LabDays Aarhus 2019." 

"This is the first time we participate at the LabDays fair in Denmark and we are very excited to show our services and products within RT-qPCR, digital PCR and next-generation sequencing research to the Danish market"

"Vi deltog for første gang på Aarhus messen i 2017, og det var vi godt tilfredse med. Så derfor har vi nu valgt at tilmelde os på LabDays Aarhus 2019. Og i sagens natur glæder vi os til at hilse på gamle og nye kunder fra Vest Danmark".

"Vi har været med helt fra starten i 2015 på LabDays messen i Aarhus. Og det har vi været godt tilfredse med. Så vi har også sagt JA TAK til den kommende messe til næste år, hvor vi glæder os til at vise alle vores nyheder frem". 

“We have participated at LabDays Aarhus from the start in 2015 and we are very satisfied with the results of the fair. We will exhibit again at the next LabDays Aarhus 2019 to present our broad range of analytical reference materials. More information about our products and services can be found at www.lgcstandards.com. We look forward to meet all our customers.”

"Vi har et stort udvalg af pumper, slanger, pipetter, glasvarer, magnetomrører og udstyr til laboratoriebranchen, og vi har fast deltagelse på LabDays messen i Aarhus, idet det er en god platform til at mødes face-to-face med vores kunder fra Vest Danmark. Og derfor er vi naturligvis også med, når messen åbner dørene til september måned næste år".

"Labsupport leverer & servicerer instrumenter til den danske laboratoriebranche; og herudover har vi bl.a. agenturet på Savillex. I sagens natur har vi en stor berøringsflade med branchen; og derfor deltager vi på LabDays Aarhus. Sidst, i 2017, var vi rigtig tilfredse med kvaliteten af de besøgende. Og det er nemt for vores jyske publikum at komme til messen, med den centrale placering i Aarhus."

"We are a global company and we have a local team in the Danish region. Our colleagues are familiar with the market and the laboratory fairs in Denmark. We have participated at the LabDays fairs for many years, and next year in Aarhus will be no exception. We are looking forward to meeting our customers again at the Scandinavian Congress Center in Aarhus in September 2019". 

 

LabDays is organized by J.B. Exhibitions ApS - Svogerslevvej 6 - DK - 2700 Brønshøj - P: +45 2033 3316 or P: +45 2127 0814