LabDays CPH

LabDays Aarhus 2019

Scandinavian Congress Center - Aarhus

11th - 12th of September 2019

CPH LabMed bliver til LabDays Copenhagen 2018...

 

 

Vi har lyttet til vores udstillere, og har på den baggrund tage beslutning om at ændre en lang række elementer på messen:

 

 

  • Messen flytter fra Lokomotivværkstedet til Øksnehallen centralt i København. Forventningen er at udstillerne gennemsnitlig vil tage mindre stande (som de gør i Aarhus); og den nye messe vil fylde rammerne bedre ud i Øksnehallen ift. det noget større Lokomotivværksted.

 

  • Messen går fra 3 til 2 dage, for at skabe mere energi og dynamik.

 

  • Messen ændre navn til LabDays Copenhagen, idet konceptet bliver mere a la LabDays i Aarhus og Stockholm. Samtidig er det nye navn med at markere at messen får nyt koncept.

 

  • Et nyt turnkey standkoncept introduceres for at give mindre udstillere bedre vilkår - og mere synlighed på messen. Dermed plagieres turnkey standene som branchen kender ,og har været glade for, fra LabDays i Aahus.

  • Messen får nyt stand lay-out - og det betyder at alle stande får 2 eller 4 meter dybde, hvor branchen på CPH LabMed havde 3-7 meter dybder. Dette er igen med til at give udstillerne mere synlighed ift. de besøgende.

 

  • Messen ligges på en tidligere termin - idet messen rykker en uge frem ift. tidligere.

 

  • Muligheden for custom made stande fastholdes - Specielt flere større udstillere har ønsket at fastholde muligheden for at kunne lave mere individuelle profil stande; og derfor fastholdes custom made stande i det nye koncept.

 

  • En vigtig del af konceptet er at fastholde at have faglige møder parallelt med messen; og fordelen ved Øksnehallen er at custom made møderum kan etableres side-by-side med udstillerne. Målet er forsat at samle branchens aktiviteter, så udstillerne kan "slå flere fluer med et smæk" og kun udstille et sted.

 

 

Vi mener at de mange nye tiltag er med til at fastholde en stærk messe med et stort repræsentation af branchens leverandører. Det nye koncept er mere fremtidssikret; og vil sikre at den danke laboratoriemesse kan udvikle sig positivt til glæde for alle i branchen, både besøgende og udstillere.

 

 

 

 

 

 

 

Jesper Åndahl

 

jesper.andahl@gmail.com

 

Tlf. +45 21 27 08 14

Bo Rasmussen

 

bo@nordiclabfairs.dk

 

Tlf. +45 20 33 33 16

LabDays Copenhagen is organized by J.B. Exhibitions ApS - Svogerslevvej 6 - DK - 2700 Brønshøj - P: +45 2033 3316 or P: +45 2127 0814