Fagligt program 2019

LabDays Aarhus 2019

Scandinavian Congress Center - Aarhus

11th - 12th of September 2019

Foreløbigt fagligt program 2019

Dansk Selskab for Massespektrometri inviterer til ”Åbent hus” parallelt med LabDays messen

 

Dansk Selskab for Massespektrometri afviklede med stor succes et "Åbent hus" konference ifm. LabDays Copenhagen i Øksnehallen i 2018. Formanden Steen Pontoppidan siger "Vi var meget tilfredse med vores Åbent Hus konference i år i København, og derfor har vi besluttet at vi også vil gennemføre en tilsvarende konference ifm. LabDays Aarhus 2019. Vores mål er naturligvis at give lab publikummet i Vest Danmark en chance for at høre om den nyeste udvikling inden for vores felt".

 

Her kan du se programmet der blev gennemført i Øksnehallen 2018 - TRYK HER

 

Det fulde program for Åbent Hus konferencen, vil blive annonceret på denne hjemmeside, når vi kommer tættere på afviklingen i Aarhus. Det skal understreges at det er gratis at deltage på konferencen, og at det ikke kræver forudgående tilmelding. Og en sidste detalje, konferencen er delt op; så man behøver ikke deltage i det fulde program, men derimod blot deltage i det der interessere en mest.

 

Exhibitor's FREE Lab Theater - korte faglige indlæg af udstillerne

 

Exhibitor FREE Lab Theater scenen er placeret i bunden af udstillingshallen, og er en åben scene hvor der gennemføres korte faglige indlæg af udstillerne. Man behøves ikke at tilmelde sig forlods og det er gratis at deltage - bare kom og bliv inspireret.

 

TRYK HER for at se det programmet for 2017 på FREE Lab Theater scenen. Programmet for 2019 vil blive annonceret

på denne side, når vi nærmer om messens afvikling i september måned.

LabDays is organized by J.B. Exhibitions ApS - Svogerslevvej 6 - DK - 2700 Brønshøj - P: +45 20 33 33 16 - or : +45 21 27 08 14