Fagligt program 2019

LabDays Aarhus 2019

Scandinavian Congress Center - Aarhus

11th - 12th of September 2019

Foreløbigt fagligt program 2019

Steen Pontoppidan

Formand DSMS

Dansk Selskab for Massespektrometri inviterer til ”Åbent hus” parallelt med LabDays messen


Dansk Selskab for Massespektrometri afviklede med stor succes et "Åbent hus" konference ifm. LabDays Copenhagen i Øksnehallen i 2018. Formanden Steen Pontoppidan siger "Vi var meget tilfredse med vores Åbent Hus konference i år i København, og derfor har vi besluttet at vi også vil gennemføre en tilsvarende konference ifm. LabDays Aarhus 2019. Vores mål er naturligvis at give lab publikummet i Vest Danmark en chance for at høre om den nyeste udvikling inden for vores felt".


Her kan du se programmet der blev gennemført i Øksnehallen 2018 - TRYK HER


Det fulde program for Åbent Hus konferencen, vil blive annonceret på denne hjemmeside, når vi kommer tættere på afviklingen i Aarhus. Det skal understreges at det er gratis at deltage på konferencen, og at det ikke kræver forudgående tilmelding. Og en sidste detalje, konferencen er delt op; så man behøver ikke deltage i det fulde program, men derimod blot deltage i det der interessere en mest.


Jane Nøhr

Cluster Manager

Biopeople, Danmarks Life Science Cluster


"We have said YES to conduct a conference in parallel with the LabDays fair in Aarhus. In 2019, we will establish an office at Aarhus University, and that is why the timing is perfect with this new collaboration with the people behind the LabDays fair. And this gives us, at the same time, a perfect possibility to get a closer relationship with our stakeholders."

Peter Bøhm Nielsen

Formand LSB

Laboratoriemedicinsk Selskab for Bioanalytikere


Temadag med titlen "Innovation i sundhedsvæsenet", og årsmøde parallelt med LabDays Aarhus den 12. september

"Vi har i flere år haft et rigtig godt samarbejde med folkene bag LabDays; så vi er glade for at forsætte samarbejde ifm. den kommende messe i Aarhus; som jo giver os en super mulighed for at give vores jyske publikum en faglig saltvandsindsprøjtning med det nyeste inden for vores fagområde."Exhibitor's FREE Lab Theater - korte faglige indlæg af udstillerne


Exhibitor FREE Lab Theater scenen er placeret i bunden af udstillingshallen, og er en åben scene hvor der gennemføres korte faglige indlæg af udstillerne. Man behøves ikke at tilmelde sig forlods og det er gratis at deltage - bare kom og bliv inspireret.


TRYK HER  for at se det programmet for 2017 på FREE Lab Theater scenen. Programmet for 2019 vil blive annonceret

                       på denne side, når vi nærmer om messens afvikling i september måned.

LabDays is organized by J.B. Exhibitions ApS   -   Svogerslevvej 6   -   DK - 2700 Brønshøj   - P: +45 20 33 33 16   -   or : +45 21 27 08 14