Hounisen

LabDays Aarhus 2019

Aarhus Congress Center

11th - 12th of September 2019

Supported by:Also conducted by J.B. Exhibitions:


Hounisen Laboratorieudstyr


Køb Honeywell kemikalier hos Hounisen

Nu behøver du kun handle kemikalier ét sted til dit laboratorie.


Hounisen Laboratorieudstyr leverer dine foretrukne kemikalier fra Honeywell, der med mere end 8.000 produkter fra Fluka™, Riedel-de Haën™ og Burdick & Jackson™ er en af markedets førende kemikalieproducenter.


Honeywell har over 200 års erfaring med kemikalieproduktion og et bredt produktsortiment, der dækker alt lige fra basiskemikalier til højt specialiserede kemikalier og blandinger lavet præcist til dit behov.


Samarbejdet mellem Hounisen og Honeywell giver desuden mulighed for, at vi kan lave skræddersyede blandinger, så du sparer både tid og plads og samtidig øger sikkerheden i dit laboratorie ved ikke selv at skulle opbevare, afmåle og blande de forskellige kemikalier.


Alle Honeywells kemikalier er certificerede og fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001. Kemikalierne gennemgår omfattende tests for renhed og certificeres herefter, så du får det, du har brug for til dine applikationer – uden at betale for overcertificering. Dertil har Honeywell stor fokus på at overholde alle retningslinjer for kemikalier, og der kan rekvireres et dansk sikkerhedsdatablad for alle produkter.


 hounisen.com finder du et udpluk af Honeywells sortiment, som vi fortsat vil tilpasse og udbygge, blandt andet ud fra dine ønsker og behov.


Kom og hør om muligheden for at oprette en fast leveringsaftale.


Kontakt kundeservice på 86 21 08 00 eller salg@hounisen.com

– så finder vi de kemikalier, du søger.Besøg Hounisen Stand 142

Nyt fra udstillerne

LabDays Copenhagen is organized by J.B. Exhibitions ApS  - Svogerslevvej 6  -  DK - 2700 Brønshøj  -  P: +45 2033 3316 or P: +45 2127 0814