Besøger 2023

Velkommen som besøger til LabDays Aarhus 2023

Messen afvikles fra onsdag den 13. til torsdag den 14. september i Aarhus Congress Center

Aarhus Congress Centers adresse


Margrethepladsen 5, 8000 Aarhus


LabDays Aarhus 2023 afvikles i den eksklusive kongreshal i Aarhus Congress Center. Man kommer til udstillingshallen ved at gå ind i den glasoverdækkede korridor i midten af bygningen. Der er således indgang i begge ender; men det nemmeste er at benytte indgangen til højre for Radisson Blu hotellet.


Åbningstider


Onsdag den 13. september fra kl. 09.00 - 16.00

Torsdag den 14. september fra kl. 09.00 - 16.00


Besøgerregistrering


Alle besøgende skal lade sig registrere, når de besøger LabDays Aarhus 2023. Og det er gratis at besøge messen.


Du kan enten pre-registrere på denne hjemmeside (benyt menuknappen neden for). Når du pre-registrere dig, så kan du printe din adgangsbillet ud med det samme. Det er vigtigt at du medbringer din adgangsbillet, når du kommer til messen. Vi scanner således din billet, når du går ind på messen.


Alternativt kan du også registrere dig i indgangen til messen, hvor der er PC'ere og medhjælpere til at hjælpe dig med registreringen og få din adgangsbillet.

Parkering


Aarhus Congress Center har et stort parkeringsanlæg lige foran indgangen til centret. Parkeringsanlægget har en kapacitet på 1.100 pladser og har døgnåbent.


Indkørsel til anlægget foregår via Thomas Jensens Alle, Skt. Nicolaus Gade (ved Føtex) eller fra bagsiden af huset via Sonnesgade.


Som besøgende foregår købet af din parkeringsbillet ved, enten at benytte de parkeringsautomater der er på parkeringsarealet. Eller ved at benytte en af de gængse parkerings app's bl.a. easypark.


Garderobe


Vi har etableret en garderobe i kælderetagen til forhallen lige inden man når udstillingshallen. Man skal blot benytte trapperne en etage ned, hvor garderoben så er. Garderoben er bemandet, og det er gratis at benytte garderoben.