BioPeople events
BIOLean Logo
BioScale Logo
atSprio Logo
Krüger - Elga Veolia logo
LAT logo
Inniti Logo
Hamilton Robotics Logo
Proteintech Logo NYT
3M Logo
Bimos Logo
Phenomenex Logo
Dynamostol Logo
Biopeople_logo med tagline_CMYK
Colly Flowtech Logo
BioLab Logo
IPM Logo
IntuBio Logo
Enabled Robotics Logo
LECO Logo
Frisenette Logo
Promega Logo
Pekema Logo
Pfeiffer Vacuum Logo
Omni Process Logo
Histolab Logo
Greater CPH Life Science Logo
Flow Robotics Logo
NLIR logo
Reshape Biotech Logo
DACOS nyt logo
Fameco Logo
Nordic BioSite Logo
DFM Logo
Lab Denmark logo
Buhl & Bønsøe Logo
Dansk Kemi Logo
Alflow logo
DL-F logo
techmedia
D-S Sikkerhedsudstyr Logo
Miele Logo 2
Rotapure Logo
ParticleTech Logo
Agilent Logo
OleinitTec Logo
Fooddes Logo
MD Scientific Logo
LGC Standards Logo
LABsupport Logo
Eupry Logo
Ergotec Logo
Drifton Logo
Molecular Devices Logo

2020 Events præsenteret af BioPeople

Biopeople – Danmarks life science innovationsnetværk – deltager igen i år på LabDays Copenhagen 2020


Som innovationsnetværk har Biopeople til opgave at facilitere videndeling og samarbejde mellem forskere og virksomheder inden for dansk life science. Arrangementer og møde med forskelligt fagligt indhold er en måde at gøre det på. Her får deltagerne ud over viden også mulighed for at mødes og få nye kontakter. Biopeople afholder derfor igen i år to arrangementer på årets LabDays i Øksnehallen, København d. 2. september:


Miniworkshop - Hvordan kan man undgå skader ved ensidige gentagne bevægelser i forbindelse med laboratoriearbejde, LabDays d. 2. september 2020, 11.00 – 12.30 afvikles i conference room 2.


Mange typer af laboratoriearbejde indeholder elementer af gentagne bevægelser, der i værste fald kan give arbejdsskader på f.eks. skuldre, albuer, nakke og hænder. Man kan imidlertid undgå mange af disse skader på forskellige måder. I de senere år er der udviklet nye protokoller, der anviser færre arbejdstrin, og redskaber som pipetter vejer nu mindre end tidligere. Derudover er nogle arbejdsprocesser automatiserede, hvilket betyder at manuelt arbejde helt kan undgås. Dette til trods døjer mange medarbejdere i laboratorier fortsat med fysiske gener pga. ensidige gentagne bevægelser. Nyere undersøgelser har vist at op imod hver tredje medarbejder har smerter på grund af det gentagne arbejde.


På Biopeolpe’s mini workshop på Labdays kan du høre, hvordan du undgår eller mindsker disse problemer. Du vil blandt andet møde fysioterapeut Mathias Holmquist fra Aarhus Rygklinik. Han giver råd om, hvad man selv kan gøre for at undgå skader eller behandle skader. Derudover fortæller Morten Sunesen fra FlowRobotics hvordan den nyeste robotteknologi bidrager til at mindske antallet og graden af arbejdsskader der skyldes ensidige gentagne bevægelser i forbindelse test for Covid-19 på regionssygehusene.


Paneldebat om Smart Labs, LabDays d. 2. september 2020, 13.00-14.00 på FREE Lab Theater Scenen


I en spændende paneldebat om Smart Lab Kan du høre om de muligheder og udfordringer vi står overfor i fremtiden? Hvordan digital og intelligent teknologi vil ændre arbejdet og forskningen i fremtidens laboratorier? Hvordan implementerer vi bedst den nye teknologi? Hvordan sikrer vi arbejdspladser via nye og tilpassede jobfunktioner for laboranter? Hvilke kompetencer bliver vigtige i fremtidens laboratorier? Hvordan opkvalificeres vi til at klare nye dokumentationskrav og behovet for dataanalyse?


- Mød paneldeltagere fra FORCE Technology, CPH Nanosystems, Novo Nordisk, Dansk Laborant-forening og Københavns Professionshøjskole og hør deres forskellige perspektiver på fremtidens laboratorieteknologi. Debattens moderator er Anders Høeg Nissen.


Det er fri adgang til både LabDays og Biopeople’s to arrangementer. Det er dog nødvendigt, at du registrerer dig som deltager via dette link.

Media Partner:

Dansk-Kemi Logo
techmedia

 Congress Partners:

Bio People Logo beskåret
DL-F logo

Also conducted by J.B. Exhibitions:

Logo LabDays 15-16 2021 Aarhus GB 300x100
Logo LabDays 6-7 2021 Stockholm GB 300x100

  CONTACT US

 PHONE

 SOCIAL MEDIA

    J.B. Exhibitions ApS

   Svogerslevvej 6

   DK-2700 Brønshøj

   Denmark

  Jesper +45 21.27.08.14

   Bo +45 20.33.33.16