Testimonials

LabDays 2017

ÅRHUS - SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER

20. - 21. september 2017

Udstiller reaktioner fra LabDays 2015...

CEO, Ole Jakobsen, Axlab A/S

 

"Det har været en rigtig god oplevelse at udstille på LabDays 2015. Vi har hilst på mange af vores eksisterende kunder; og vi har også mødt nye potentielle kundeemner. Vi og kunderne er glade for, at der med LabDays er skabt et jysk forum for labbranchen."

Salg- & marketingchef, Peter Nygaard, ILS Danmark

"Vi har haft to rigtig gode dage, hvor vi har fået masser af leads som vi skal hjem og arbejde videre med. Vi kan kun sige tillykke med den flotte start på det nye LabDays koncept her i Århus."

Adm.direktør & ejer, Bente N. Nielsen, Dandiag A/S

 

"Vi har haft masser af trafik på vores stand, så vi er rigtig godt tilfredse med vores deltagelse på LabDays. Som bestyrelsesmedlem i DiaLab kan jeg kun sige tillykke til branchen med denne nye messe for vores brugere i Jylland og på Fyn."

Direktør, Jens Lindhardt, Pekema A/S

 

"Allerede på førstedagen havde vi fået mange salgsleads, og jeg forventer en del af dem bliver til kunder. Jeg havde slet ikke forventet så positivt et resultat af vores deltagelse på messen, så jeg er en glad mand."

Salgsdirektør, Anette Døssing, Dauphin Scandinavia A/S

 

"Vi har afviklet nogle mini-seminarer ifm. messen og allerede på førstedagen måtte vi stille flere stole op i lokalet, idet vi slet ikke havde plads til alle dem, der ville deltage - så det har været særdeles positivt."

LabDays is organized by J.B. Exhibitions ApS - Toftholm Allé 8 - DK - 2900 Hellerup - tlf. +45 20 33 33 16 - el. tlf. +45 21 27 08 14