Faglig program 2015

LabDays 2017

ÅRHUS - SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER

20. - 21. september 2017

Faglig program 2015

 

Tilsvarende vil blive lavet i 2017

LSB's Temadag onsdag den 23. september

 

Bent Hansen, Formand for Laboratoriemedicinsk Selskab for Bioanalytikere "LSB har valgt at sige ja tak til invitationen og afvikle en temadag i forbindelse med LabDays 2015. Vi glæder os rigtig meget over placeringen i Århus, da vi gerne vil have flere faglige aktiviteter i Vest Danmark."

 

Tryk her for at se det fulde program.

 

Tema dagen er kun for tilmeldte konference gæster - tilmeldingen forgår på: www.lsb-bio.dk

 

DiaLab's Indkøbernes Dag onsdag den 23. september

 

Brancheforeningen for virksomheder, som beskæftiger sig med forhandling og/eller produktion af produkter til labora-torier, DiaLab, har ligeledes annonceret at man ønsker at gennemføre arrangementet Indkøbernes Dag.

Jesper Hardt, Formand for Dialab’s Kundeudvalg ”Vi har besluttet at afvikle vores traditionsrige arrangement, Indkøbernes Dag, i forbindelse med LabDays 2015 i Århus. Vi synes det er en alletiders lejlighed til at gøre noget særligt for medlemmernes kunder i Vest Danmark. Og samtidig er en sådanne aktivietet jo også med til at sikre en høj kvalitet blandt de besøgende, hvilket vil være til glæde for alle på LabDays.”

 

Tryk her for at se den endelige program, samt information om hvordan du tilmelder dig.

 

Exhibitor's FREE Lab Theater - scene med faglige indlæg af udstillerne

 

Udstillingschef, Bo Rasmussen "Vi har besluttet at etablere en special scene hvor udstillerne kommer med faglige indlæg af 20 - 30 minutters varighed. Det forventes at der vil være ca. 8 indlæg pr. dag - hvilket sikre at de besøgende kan få en faglig indsprøjtning med fra Lab Days 2015."

 

Tryk her for at se FREE Lab Theater programmet - åbent for alle besøgende.

 

LabDays is organized by J.B. Exhibitions ApS - Toftholm Allé 8 - DK - 2900 Hellerup - tlf. +45 20 33 33 16 - el. tlf. +45 21 27 08 14